Welkom op de nieuwe website van De Waalkanters. Er wordt nog druk gewerkt om alle archieven van de oude naar de nieuwe website over te brengen.

Over Carnavals vereniging De Waalkanters

CV De Waalkanters, opgericht in 1975, heeft als doelstelling het organiseren van carnaval in Slijk-Ewijk. Daartoe worden er Pronkzittingen georganiseerd, een kindermiddag, Frühshoppen, feestavond in het dorpshuis en wordt er deelgenomen aan de optocht in Oosterhout.


Daarnaast worden er gastverenigingen uitgenodigd op onze pronkzittingen en op onze beurt zijn wij te gast bij zusterverenigingen. Naast de directe carnavalsactiviteit organiseert CV De Waalkanters jaarlijks in augustus de zomermarkt/braderie.


Het werk wordt allemaal door vrijwilligers gedaan en voor de financiën zijn wij aangewezen op onze donateurs, loterijen en bingo's.


Teneinde de betrokkenheid bij het werk van CV De Waalkanters te vergroten is besloten om naast donateurs (ondersteunende) leden te gaan werven. Deze leden hebben toegang tot de ledenvergadering en hebben stemrecht. Een lid kan gratis een pronkzitting bijwonen. Tevens worden de leden op de hoogte gehouden van alles wat er rondom het carnaval gebeurt. Het lidmaatschap kost €20,- per jaar.


Interesse? Neem contact op met het bestuur!

De Prins gaat natuurlijk voorop!


Klik op het paar voor al hun voorgangers

Wim Jacobs

Voorzitter

Henk Broekhuizen

Bestuurslid

Jos

John Blom

Secretaris

Jan van Galen

Bestuurslid & President

Marien

Henk Vos

Penningmeester

Toon

Michael

Jeroen

Suzanne

Hoffotograaf

Copyright © All Rights Reserved